Gör mobila maskiner

uppkopplade

Vi tror att Big Data behöver stora idéer. Därför tittar vi på hela dataströmmen: från datakällan till att förvandla den till handling. Vi kan fordon och deras dataströmmar, då vi i decennier har utvecklat mjukvara för styrning av transmissionshydraulik och arbetshydraulik. Det är därför vi vet vilken data som finns tillgänglig och kan återanvändas för andra ändamål långt ifrån det ursprungliga syftet.

BODAS Connect

De professionella iot-lösningarna

Bosch Rexroth tillhandahåller den kompletta telematiklösningen, från datakälla via hårdvara och mjukvara till ready-to-use analysappar.

1.

Dataförvärv

Vi på Bosch Rexroth kan fordonsarkitektur, dess dataströmmar och vart vi kan hitta användbar smart data utan behovet av ytterligare sensorer. Detta eftersom vi i flera år har arbetat med det kompletta mobila elektronik paketet, innehållande mjukvara för fordonskontroll. Och om data ännu inte finns, tillhandahåller vi ett komplett utbud av smarta sensorer inklusive ” edge analytics” funktioner.

2.

Anslutnings-maskinvara

Vi tillhandahåller flera kraftfulla (IP67) anslutningsenheter som passar alla fordon och applikationer oavsett vilka förhållanden de arbetar i. Medan vi håller den hårda miljön ute, är Linux-operativsystemet och enhetshanteringen öppna för individualisering och hårdvarufrihet.

3.

IT-infrastruktur

I Bosch IoT Suite ingår mer än 10 miljoner bilar, världen över, med högsta säkerhetsstandard. Det är öppet och modulärt. Enhetshanteringen och datahanteringen är diskret separerade och kan köpas individuellt i olika paket.

4.

Appar

Analysera och visualisera din insamlade data på ditt sätt. Välj bland ett stort urval av off-highway appar som täcker fleet management, fordonshälsa, fjärr-FoU-tjänster och arbetsflöden för fordonsdrift. T.ex. fordonshälsa-appen Monitor Structure-Borne Sound som gör det möjligt för dig att upptäcka avvikelser. Baserat på Monitor Structure-Borne Sound & IVAS använder appen avancerad "edge analytics" och maskininlärningsalgoritmer. Genom vår over-the-air (OTA) service kan du från distans ändra parametrar och uppdatera firmware för dina uppkopplade fordons domänkontroller.

Klicka här och se vår videoguide på hur du kan ta dina första steg inom IoT-datahantering.

Ladda ner

Rexroth-Lösningar

Vilka är de främsta fördelarna med iot för dig?

Fleet
manager

Theo Mayer

Speditör Snow & Ice Control,
Newtown, USA

Theo Mayer

Mitt jobb är att hålla våra vägar fria från snö även under svåra snöstromar

Det viktigaste är att varje minut veta vart mina lastbilschaufförer har plogat och saltat och vart de behöver köra näst. Pålitligt, i realtid och korrekt dokumenterat juridiskt och för fakturering.

Se vart dina fordon är och vad de utfört

Se hur länge din snöplogning håller dina vägar fria

Dokumentera korrekt vad du gjort

Se hur det går till

Titta på videon

Serviceingenjör

Steve Miller

Senior serviceingenjör
och speditör vid OEM

Steve Miller

"Mitt jobb är eliminera produktionsstopp"

"Att kunna undersöka våra kunders fordon trådlöst och att omedelbart se all driftsinformation gör att vi snabbt kan få maskinen tillbaka i arbetet."

Se i korthet vad som hände i fordonet

Upptäck mer »

Se delsystemet och dess komponenter

Upptäck mer »

Se vad som hände precis innan driftavbrottet

Upptäck mer »

Se hur det går till

Titta på videon

FoU-ingenjör

Chuck Stevens

FoU-ingenjör och fordonsprogramchef.

Chuck Stevens

"Jag vill designa den bästa fordonet i världen”

"Robust och pålitlig kontra prisvärd är min dagliga kamp."

Se vad som verkligen händer med mina fordon i realiteten

Se belastningen av varje kritiska drivmotorkomponent: motor, hydraulik, växlar och chassi

Få individuella och aggregerade kartläggningar

Se hur det går till

Titta på videon

Varför välja uppkoppling
från bosch rexroth?

Vi är

Mer

Än ett IT-företag: Istället för skräddarsydd big data, kan du få smart data och färdiga data-to-action-lösningar från de som verkligen förstår off-highway-fordon och deras arbetsflöden - från dataströmmarna till stål- och järndelen.

Vi är

Öppna

Njut av friheten av olika gränssnitt till tredje part ERP-lösningar och få din data att fungera smidigt inom din IT-infrastruktur

Vi är

Modulära

Välj vad du behöver. Om du bara behöver enhetshantering, beställ den utan datahantering. Om du föredrar en annan anslutningsenhet, ta din egen Linux-enhet. Om du bara vill börja med fleet management väljer du bara dessa appar och exkluderar de andra.

Vi är

Skalbara

Börja med en småskalig lösning och trappa upp senare. Lägg till andra appar och enhetshanteringsfunktioner under vägens gång.

Vi är

Säkra

I Bosch IoT Suite finns mer än 10 miljoner bilar. Detta skulle inte vara möjligt utan tydliga och dedikerade säkerhetskoncept med kontinuerliga uppgraderingar.

Inte säker på

Hur du börjar?

Välj en av våra förkonfigurerade startpaket och prova den i din egen miljö.

BODAS Connect
Startpaket

Grundläggande

Möjliggör att du kan streama ett par datasätt från ett fordon till ditt kontor.

BODAS Connect
Startpaket

Kompakt

Tillåter streaming och analys av en större uppsättning CAN-data än Essential Starter Kit. Det här är det bästa alternativet din OEM-servicetekniker kan få för att spåra de första insikterna av vad som händer med din flotta.

BODAS Connect
Startpaket

Professional

Täcker övervakning av olika dedikerade fordonsdelsystemen: motorn, hydrauliken, hjulaxlar och ramar, batteriet. Detta paket är praktiskt för att testa IoT i ett fullständigt fordons- eller driftsvalideringsprogram.