Transforming Mobile Machines

Med hjälp av elektrifierade, elektroniska och digitala nätverkslösningar hjälper vi dig att skapa nästa generation av mobila maskiner. Våra prestanda ger dig tillgång till ökad kraft, säkerhet, effektivitet och intelligens.

Marknadstrender & kundkrav

Upptäck mer! Titta på videon med Bernd Schunk, Senior Vice President Sales, Business Unit Mobile Hydraulics.

Internet of Things

Med BODAS Connect - vår IoT-portfölj - erbjuder vi en stor uppsättning funktioner för fleet managers, OEM, serviceavdelningar och integratorer.

Upptäck den digitala transformationen

BODAS

Uppkoppling / Mjukvara / Hårdvara
Få tillgång till högre produktivitet, effektivitet och automatisering med BODAS. Med BODAS erbjuder Rexroth ett lämpligt och unikt system som uppfyller alla krav för elektronisk styrning av mobila maskiner.

Bosch Rexroths Digitala applikationslösningar - BODAS utgörs av hela vår portfölj när det kommer till IoT-lösningar, mjukvara och elektronisk hårdvara för off-highway marknaden. Tillsammans med Bosch erbjuder vi även en lämplig IoT-infrastruktur. BODAS sticker ut med sin marknadsledande praktiska inriktning, kvalitet och sina framtidssäkra lösningar. Den kombinerar kompetens och applikationserfarenhet inom områdena: mobilhydraulik & elektronik, ”edge analytics” och IoT. Detta gäller för såväl standardprodukter som för gemensamt utvecklade individuella lösningar. Dra nytta av fördelarna med elektronifiering, digitalisering och IoT. Upptäck mer!

Vill du utforska dina fördelar med BODAS?
Låt oss kika närmare på BODAS.

Ladda ner

Överför data till och från din mobila maskin med vår uppkopplade modulära end-to-end lösning. Obunden och valbar service som består av enhetshantering, datahantering och appar för fleet management, fordonshälsa, distans-FoU-tjänster och arbetsflöden för fordonsdrift.

Upptäck mer!

Bodas Software är standard applikationsmjukvara för maskinfunktioner. Den är baserad på BODAS Hardware och är anpassad för Rexroth hydraulik vilket möjliggör en ideal maskinkontroll. Verktyg för programmering, parametrering och diagnos av BODAS Hardware är inkluderade.

Upptäck mer!

Bodas Hardware är en öppen, skalbar och fritt tillgänglig mobilelektronisk plattform som består av styrenheter, gateway, sensorer och HMIs (joysticks, displayer, pedaler) för mobila maskiner. Enskilda BODAS hårdvarukomponenter är fritt programmerbara och redo för BODAS Connect.

Upptäck mer!

Ladda ner vårt faktablad med alla fördelar här!

BODAS Flyer

Dina fördelar

One stop shop

BODAS är ett holistiskt ekosystem - från IoT-lösningar till mjukvara och elektronisk hårdvara för off-highway marknaden – färdig att användas för att täcka dina drift- och reglerbehov. Beroende på önskad funktion väljer du koordinerade mjukvarumoduler och konfigurerar dina egna lösningar för fordonskontrollsteknologi och molnapplikationer. Individuella och skräddarsydda koncept är också möjliga med BODAS-systemet.

Öppen och modulär arkitektur

Som system utmärks BODAS av sin modulära arkitektur med passande gränssnitt. Som resultat kan alla komponenter enkelt integreras. De öppet programmerbara RC-styrenheterna är hjärtat i BODAS-programmet. Uppkopplade enheter, sensorer, displayer och joysticks kompletterar BODAS programutbud. Du kan integrera hela vårt BODAS-ekosystem eller bara delar av det. Kombinera BODAS-produkter efter dina behov och önskemål.

Funktionell säkerhet

Tack vare RC-styrenheter och kringutrustning kan BODAS garantera hög tillförlitlighet och tillgänglighet för din maskin - trots stora mekaniska påfrestningar, extrema sommar- och vinterförhållanden eller starka elektromagnetiska störningar. Med BODAS höga flexibilitetsgrad och användarvänlighet står den redo att möta toppmodern funktionalitet när det gäller maskindirektiv och funktionssäkerhet upp till PL_d enligt ISO 13849 och ISO 19014 samt AgPL_d enligt ISO 25119.

Cybersäkerhet

Med hjälp av integration och fordonsbaserade säkerhetslösningar, adresserar BODAS alla relevanta parametrar för att uppnå en säker mobil maskinkontroll och motståndskraft mot cyberattacker.

Uppkoppling

Flexibel end-to-end-uppkoppling inklusive enhetshantering, datahantering och appar baserade på Bosch IoT Suite. Tillsammans med BODAS Hardware och Software, erbjuder BODAS Connect en omfattande helhetslösning

Boschfaktor

Genom att använda Bosch automotives ledande kvalitet och teknik erbjuder BODAS en enastående portfölj designad och specificerad av Bosch Rexroth för att uppfylla mobilmarknadens krav. Denna "Boschfaktor" inom utveckling, testning och professionella molntjänster leder till en stabil och enastående hög produkt- och servicekvalitet. Det bidrar till en hög tillgänglighet av din maskin i en krävande vardag.

Transforming

Mobile Machines

Vi är din starka partner för mobila applikationer. Med hydrauliska, elektrifierade, elektroniska och uppkopplade lösningar hjälper vi dig att skapa nästa generation mobila maskiner – skogsmaskiner med precision, kraftfulla entreprenadmaskiner och mobil hanteringsutrustning med utsläppsfri elektrisk drift. Vi ger dig tillgång till ökad kraft, säkerhet, effektivitet och intelligens för dina mobila maskiner – kort sagt möter vi 2000-talets utmaningar.

Now.

Integrerade lösningar för mobila maskiner.

Vi är teknologipartnern för kunder inom hydraulik, elektronik, elektrifiering och IT-lösningar som integrerar avancerade mjukvarufunktionaliteter för att leverera säkra, effektiva, kraftfulla och intelligenta mobila maskiner.

Next.

Uppkopplade, anpassade, skalbara och integrerade smarta mobila maskinsystem.

Vi är teknologipartnern för kunder som utvecklar integrerade och flexibla lösningar, som arbetar oberoende av kraftkälla inkluderat hydraulik, elektronik, el och mjukvara för framtida maskinsystem. Vi fokuserar på att möta kundernas krav på intelligenta, säkra, kraftfulla och effektiva system som enkelt integreras, drivs och underhålls i smarta mobila maskiner.

Beyond.

Funktionella, semi-autonoma och autonoma system för mobila maskiner som arbetar oberoende av kraftkälla.

Vi är teknologipartnern för kunder som vill utveckla innovativ hydraulik, elektronik, el och IT-lösningar med fullt integrerade programfunktioner. Utformad för autonoma, elektrifierade och intelligenta (självlärda) mobila maskiner som är anslutna till vårt IOT-ekosystem för att möjliggöra flexibla koncept som sträcker sig från intuitiv, manuell drift till helt autonoma lösningar.

Kontakta oss