Vi förvandlar Bosch Rexroth med ett nytt varumärke

Varumärket utgör ett viktigt budskap till världen, som visar att Bosch Rexroth går framåt på sin framgångsrika väg mot framtiden och mot en ny era. Detta är också ett sätt att visuellt stöda vår nya produktstrategi – trenden går från komponenter till lösningar. Dessa lösningar är allt mer digitala och sammankopplade. Vår nya varumärkesimage passar perfekt in i detta tema, och vi kan också använda den för att visa upp de framsteg som Rexroths lösningar bidragit till i digitala medier.

Det nya varumärket ”Rexroth” med tillägget ”A Bosch Company” visar våra kunder, leverantörer och konkurrenter att vi är en del av en större koncern, men ändå agerar självständigt. Vi går hela tiden framåt och fokuserar på framtidens behov. Detta innebär att våra kunder kan dra nytta av banbrytande löningar och tillverkningsutrustning som är trygg, effektiv, intelligent och kraftfull.

Att skapa rörelse är vår drivkraft. Vi vill hjälpa våra kunder att bli vinnare. Det är ett löfte som kopplar ihop det vi gör med det vi levererar till våra kunder: “We Move. You Win.” – Rolf Najork, VD, Bosch Rexroth

Företagsdesign som en bro till den digitala världen


Vår nya företagsdesign fokuserar särskilt på de särskilda designkrav som ställs av digitala medier. Det innebär att vi beaktar hur den ser ut på enheter såsom smarttelefoner och pekplattor. Samtidigt ser vi också till att den fortfarande lämpar sig för fysiska byggnader, i ett rum, liksom i tryckta medier.